2 HUNDRINGSER OG 12 KVIKKLUNSJ! <3

God morgen! Jeg glemte helt å si det i de indre innleggene, hehe! Men vet dere hva? På fredag, altså fredagen som var nå nettopp, kom pappa med 12 kvikklunsj og 2 hundrelapper til meg og Marie som vi kunne kose oss med i vinterferien! Og vi skulle jo ikke være hos han i vinterferien, vi skulle være hos mamma, og hos pappa i høstferien. Men han ga det til oss alikvel, snilt? Tusen ♥ takk pappa <3 Nydelig gjort! Når vi minst forventer det så kommer han å ringer på døra smilende og hiver opp en full godtepose med 2 hundre lapper og 12 kvikklunsj!!! Nydelig gjort! Så jeg og Marie ble 100 kr rikere også delte vi kvikklunsjen på 2 så vi fikk 6 kvikklunsj hver.


Hundre lappen min <3


Jeg ble så forelska i de kvikklunsjene at jeg har spist opp 3 av dem! Men visst de ikke var sånn at vi skulle spare på dem kan jeg love deg at de hadde vert spist opp på fredagen, med en gang vi fikk dem!


Sant det var snilt av pappa?


Én kommentar

Marie

22.feb.2010 kl.15:58

Ja han var kjempesnill!

Gjør meg glad, og husk; du får en tilbake!

«Ida - Kommenterer alltid tilbake ♥

«Ida - Kommenterer alltid tilbake ♥

11, Oslo

11, snart 12 år gammel jente. Add meg gjerne som venn ♥ Obs; ironi kan forekomme! Også var jeg så heldig å få komme på den berømte topplisten, den 25. februar 2010 og jeg håper at jeg ikke kommer vekk der i fra!

Kategorier

Arkiv

hits